Vins negres amb Denominació d'Origen

Vi negre

El vi negre és aquell elaborat majoritàriament a partir de raïm negre. Com que el color està en la pellofa, normalment la fermentació s'ha de realitzar amb el most sense filtrar, i una vegada acabada la fermentació (uns 20 dies) es procedeix al filtragte. El vi negre es pot envellir, i en funció del temps que passi en bótes i en botelles.

Filtres actius

 • El bon veí

  9,30 €
  Tenir un producte únic és tan important com saber comunicar-ho. Per això les les marques d'aquest celler tenen un alt valor afegit, ja que aposten per una comunicació 360º, que engloba tot amb el mateix detall. No solament cuiden les matèries primeres sinó el disseny, la comercialització i la comunicació.
 • Borsao Selección 2016

  5,00 €
  Bodegas Borsao elabora aquest Borsao Selecció 2016, un vi negre de la DO Camp de Borja a força de garnatxa, garnatxa negra, Tempranillo i syrah de 2016 i amb un grau alcohòlic de 14º. Pren aquest Borsao Selecció 2016 amb pernil ibèric i formatge curat per gaudir encara més del seu sabor. Segons els usuaris de Uvinum, és un negre que mereix una valoració de 3,7 punts sobre 5 i ha merescut puntuació de robert parker: 89 i nota Peñín: 87.
 • Catania

  8,00 €
  Cellers Gormaz compta amb vinyes madures Negre Fi de més de 30 anys per proporcionar el material base pels seus vins honestos, saborosos i d'estil representatiu. Aquest particular embotellament veu 6 mesos d'envelliment en roure francès i americà, que emmarca perfectament la deliciosa fruita fosca.
 • Alcorta Crianza 2014

  5,60 €
  Alcorta Crianza és un vi negre de la D.O. La Rioja elaborat pel celler Alcorta. Aquest vi és un monovarietal d'Ull de Llebre, raïm per excel·lència de la D.O. La Rioja. El raïm que Alcorta Crianza utilitza es conrea en vinyes pròpies de més de 25 anys. Alcorta Crianza realitza els normals processos de verema i elaboració seguint la tradició familiar i els coneixements adquirits durant anys. Alcorta Crianza envelleix un any en bótes de roure francès i americà en primera instància.
 • Heus negre

  7,70 €
  Heus aquí una terra on les persones i la natura treballen plegats. Heus aquí la terra on els grecs sembraren les llavors d'una llarga història. Heus aquí els sòls que veieren néixer el cultiu de la vinya i l'olivera. És aquí on la tradició i la recerca de l'autenticitat no estan renyits.
 • Enate Tapas

  4,60 €
  ENATE (Viñedos y Crianzas del Alto Aragón) és el principal referent en la denominació d'origen del Somontano i es defineix a si mateixa com un celler del nostre temps, aprenent de la natura, la qual respecta i admira i de la qual busca captar la perfecció per transmetre-la en els seus vins.
 • Diorama Garnatxa...

  7,00 €
  Vi procedent de viticultura ecológica i amparat per CCPAE. El raïm arriba al celler i, després d'un desrapat, s'encuba durant deu dies. Es premsa per separar les pells i es trafega el vi diverses vegades per estabilitzar-lo. Es passa per bóta durant quatre mesos per segrestar els tanins i el color. Finalment, es filtra i s'embotella.
 • Camina Cabernet Sauvignon

  2,90 €
  Amb el pas dels anys les Bodegas Cristo de la Vega va anar creixent i elaborant vins cada vegada més sofisticats, fruit de la il·lusió i el treball d'un poble sencer, on a dia d'avui segueixen conservant les seves tradicions i la passió pel que millor saben fer.
 • Nuviana negre

  3,20 €
  El nom de Nuviana, procedeix de la paraula Novellana que, a la vegada, deriva de la paraula llatina Novelliam. Defineix el conjunt d’ocells que acaben de néixer. I això ens porta directament a la finca on està situada la bodega. I és que Finca San Miguel és un important refugi d’aus migratòries que, a més, està a punt de ser declarat Espai Natural d’Alt Interès Ecològic.
 • Càtar

  4,40 €
  Els vins de la DO Montsant són fruit d’una tradició centenària i de coneixements acadèmics actuals. Són productes artesans, en els que la mà de l’home intervé en tot el procés d’elaboració, un procés que és resultat d’un equilibri irrenunciable entre el camp i el celler. El pagès té cura de les vinyes per llegar als cellerers i enòlegs el millor raïm, aquell que els permet crear vins apreciats arreu del món.
 • Malón de Echaide

  6,20 €
  Una de les principals característiques que defineixen a la DO Navarra és la gran diversitat de paisatges i climes que es donen en els més de 100 quilòmetres que separen el nord de la zona, situada a les rodalies de Pamplona, del sud, enclavada a la ribera de l'Ebre.
 • Bach Vinya Extríssima

  3,40 €
  Bach Vinya Extrísima Negre es caracteritza per una vinificació tradicional: maceració prefermentativa, fermentació alcohòlica a temperatura controlada i fermentació malolàctica.