Una selecció de vins per D.O. (Denominació d'origen)

Vins

Descobriu els nostres vins per D.O. (Denominació d'origen), una selecció de vins per integrar-los al vostre celler.
D'una forma ràpida i segura, aquí podrà adquirir tots els nostres vins que li lliurarem directament des del nostre celler.

Filtres actius

 • Diorama Garnatxa...

  7,00 €
  Vi procedent de viticultura ecológica i amparat per CCPAE. El raïm arriba al celler i, després d'un desrapat, s'encuba durant deu dies. Es premsa per separar les pells i es trafega el vi diverses vegades per estabilitzar-lo. Es passa per bóta durant quatre mesos per segrestar els tanins i el color. Finalment, es filtra i s'embotella.
 • Clotet rosat

  3,20 €

  El Celler Gaietà Bonvehí simbolitza la unió d’un poble català per un únic fi, donar valor a la cultura mitjançant l’elaboració de vins amb una personalitat inigualable, que fa que el Celler sigui un referent de tradició i modernitat al món vinícola actual.

 • Camina Cabernet Sauvignon

  2,90 €
  Amb el pas dels anys les Bodegas Cristo de la Vega va anar creixent i elaborant vins cada vegada més sofisticats, fruit de la il·lusió i el treball d'un poble sencer, on a dia d'avui segueixen conservant les seves tradicions i la passió pel que millor saben fer.
 • Nuviana blanc

  3,20 €
  Nuviana Blanc és un vi blanc elaborat amb raïms que procedeixen de vinyes que s'han conreat mitjançant modernes tècniques de conducció de la vinya amb reg per degoteig, si cal. Tots els tractaments s'apliquen des d'una perspectiva de sostenibilitat i respecte al medi ambient.
 • Nuviana rosat

  3,20 €

  La paraula Nuviana és una derivació de la paraula Novellana, que al seu torn procedeix de la paraula llatina Novelliam. Novellana, en castellà antic, defineix el conjunt d'ocells acabats de néixer d'una cria.

 • Càtar

  4,40 €
  Els vins de la DO Montsant són fruit d’una tradició centenària i de coneixements acadèmics actuals. Són productes artesans, en els que la mà de l’home intervé en tot el procés d’elaboració, un procés que és resultat d’un equilibri irrenunciable entre el camp i el celler. El pagès té cura de les vinyes per llegar als cellerers i enòlegs el millor raïm, aquell que els permet crear vins apreciats arreu del món.
 • Nuviana negre

  3,20 €
  El nom de Nuviana, procedeix de la paraula Novellana que, a la vegada, deriva de la paraula llatina Novelliam. Defineix el conjunt d’ocells que acaben de néixer. I això ens porta directament a la finca on està situada la bodega. I és que Finca San Miguel és un important refugi d’aus migratòries que, a més, està a punt de ser declarat Espai Natural d’Alt Interès Ecològic.
 • Bach Extrísimo Blanco...

  3,40 €
  Us convidem a descobrir la dolçor del Xarel·lo matisada pel Macabeu, que després de 6 mesos de criança en roure americà es torna groc amb tons daurats, evocant una complexa aroma a fruites i flors amb notes de camamilla, acàcia, bergamota i mel, i arrodonit amb fines notes de fusta.
  El seu gust mostra una excel·lent estructura i equilibri dolçor-acidesa, amb un toc de fusta que es presenta com el complement perfecte per a foie i formatges blaus, aperitius, mariscs i guisats de peix i tota classe de dolços i rebosteria.
 • Malón de Echaide

  6,20 €
  Una de les principals característiques que defineixen a la DO Navarra és la gran diversitat de paisatges i climes que es donen en els més de 100 quilòmetres que separen el nord de la zona, situada a les rodalies de Pamplona, del sud, enclavada a la ribera de l'Ebre.
 • Sàtirs blanc

  6,80 €
  Heus aquí una terra on les persones i la natura treballen plegats. Heus aquí la terra on els grecs sembraren les llavors d'una llarga història. Heus aquí els sòls que veieren néixer el cultiu de la vinya i l'olivera. És aquí on la tradició i la recerca de l'autenticitat no estan renyits.
 • El bon veí

  9,30 €
  Tenir un producte únic és tan important com saber comunicar-ho. Per això les les marques d'aquest celler tenen un alt valor afegit, ja que aposten per una comunicació 360º, que engloba tot amb el mateix detall. No solament cuiden les matèries primeres sinó el disseny, la comercialització i la comunicació.
 • Borsao Selección 2016

  5,00 €
  Bodegas Borsao elabora aquest Borsao Selecció 2016, un vi negre de la DO Camp de Borja a força de garnatxa, garnatxa negra, Tempranillo i syrah de 2016 i amb un grau alcohòlic de 14º. Pren aquest Borsao Selecció 2016 amb pernil ibèric i formatge curat per gaudir encara més del seu sabor. Segons els usuaris de Uvinum, és un negre que mereix una valoració de 3,7 punts sobre 5 i ha merescut puntuació de robert parker: 89 i nota Peñín: 87.