Categories del bloc

Categories del bloc

Marques

Vins amb DO de la Rioja

D.O. Rioja

Rioja es una Denominación de origen calificada (DOCa) con la que se distinguen a ciertos vinos elaborados en áreas de La Rioja y el País Vasco mayoritariamente y, en menor medida en Navarra o Castilla y León. Por la diversidad orográfica y climática se distinguen tres subzonas de producción: Rioja Alta, Rioja Baja y Rioja Alavesa.

Subcategories

Filtres actius

 • Alcorta Crianza 2014

  5,60 €
  Alcorta Crianza és un vi negre de la D.O. La Rioja elaborat pel celler Alcorta. Aquest vi és un monovarietal d'Ull de Llebre, raïm per excel·lència de la D.O. La Rioja. El raïm que Alcorta Crianza utilitza es conrea en vinyes pròpies de més de 25 anys. Alcorta Crianza realitza els normals processos de verema i elaboració seguint la tradició familiar i els coneixements adquirits durant anys. Alcorta Crianza envelleix un any en bótes de roure francès i americà en primera instància.
 • Azpilicueta Crianza 2015

  7,90 €
  Criança brillant i aromàtic elaborat amb tres varietats autòctones: Ull de llebre, Graciano i Mazuelo, que en paraules de l'enòloga d'Azpilicueta, Elena Adell, li aporten frescor i alegria al vi. Un negre amb cos, suau, equilibrat i agradable que es pot gaudir a la perfecció juntament amb embotits, arrossos, verdures i tot tipus de carns.
 • Vivanco Crianza 2014

  9,90 €
  El Criança 2014 de Vivanco és un vi fresc i afruitat elaborat amb ull de llebre, Marturana i Graciano. La seva etiqueta, en la qual es pot apreciar el quadre Le Troubadour de Joan Miró, és tota una declaració d'intencions, ja que la frescor del traç i el colorit utilitzat per l'artista, està associat a la versatilitat, modernitat i frescor d'aquest vi.