Categories del bloc

Categories del bloc

Marques

Vins amb DO de la Ribera de Duero

D.O. Ribera del Duero

Ribera del Duero és una denominació d'origen que comprèn els vinyars d'una franja de territori adjacent al Riu Duero.
Els seus vins són fonamentalment negres,encara que n'hi ha de rosats.

Subcategories

Filtres actius

 • Catania

  8,00 €
  Cellers Gormaz compta amb vinyes madures Negre Fi de més de 30 anys per proporcionar el material base pels seus vins honestos, saborosos i d'estil representatiu. Aquest particular embotellament veu 6 mesos d'envelliment en roure francès i americà, que emmarca perfectament la deliciosa fruita fosca.
 • Valduero Crianza

  17,00 €
  Valduero Criança és un vi negre elaborat per les Bodegues Valduero sota l'empara de la D.O Ribera del Duero. Aquest vi ens crida l'atenció per la seva harmonia, per la seva bona estructura i el seu marcat caràcter especiat. Aquest vi negre va molt bé amb carn de bou, verdures, peix blau, carns vermelles a la graella, rostits, embotits, carns vermelles amb salsa, ous, formatges semicurats, d'ovella i cuits.
 • Miros de Ribera Crianza

  17,50 €
  Si hi ha alguna cosa que caracteritza els seus vins és la criança, exclusivament en bótes de roure francès, el que unit a la verema tardana, confereix a aquests una acusada personalitat. Per això cadascun dels vins de Cellers Peñafiel tanca un fragment de la terra d'on procedeix. La textura de l'aire i la intensitat dels colors, el sec cruixir de la calor a l'estiu, l'olor humit de l'hivern que reposa a les vinyes. Un nus de sensacions úniques.