Inici

Filtres actius

 • Borsao Selección 2016

  5,00 €
  Bodegas Borsao elabora aquest Borsao Selecció 2016, un vi negre de la DO Camp de Borja a força de garnatxa, garnatxa negra, Tempranillo i syrah de 2016 i amb un grau alcohòlic de 14º. Pren aquest Borsao Selecció 2016 amb pernil ibèric i formatge curat per gaudir encara més del seu sabor. Segons els usuaris de Uvinum, és un negre que mereix una valoració de 3,7 punts sobre 5 i ha merescut puntuació de robert parker: 89 i nota Peñín: 87.
 • Hiruzta Txakoli

  9,50 €
  Onze hectàrees de vinya envolten el celler on elaboren uns vins únics. Txakolis amb estil propi que els han situat com una de les revelacions del panorama nacional i internacional.
 • Camina Verdejo

  2,90 €

  Els aromes lleugers i nets a poma condueixen a un paladar bàsic amb textura guiada per la pell. Els sabors de fruita verda i closca cítrica acaben suaus i frescos.

 • Clotet rosat

  3,20 €

  El Celler Gaietà Bonvehí simbolitza la unió d’un poble català per un únic fi, donar valor a la cultura mitjançant l’elaboració de vins amb una personalitat inigualable, que fa que el Celler sigui un referent de tradició i modernitat al món vinícola actual.

 • Nuviana rosat

  3,20 €

  La paraula Nuviana és una derivació de la paraula Novellana, que al seu torn procedeix de la paraula llatina Novelliam. Novellana, en castellà antic, defineix el conjunt d'ocells acabats de néixer d'una cria.

 • Budweiser

  0,80 €

  El "rei de les cerveses". Budweiser va ser introduït per Adolphus Busch el 1876 i encara s'elabora amb la mateixa cura i alta qualitat, estàndards exigents. El que va començar com una cervesa original dels Estats Units, avui és una marca global, gaudida en 85 països.

 • Sàtirs blanc

  6,80 €
  Heus aquí una terra on les persones i la natura treballen plegats. Heus aquí la terra on els grecs sembraren les llavors d'una llarga història. Heus aquí els sòls que veieren néixer el cultiu de la vinya i l'olivera. És aquí on la tradició i la recerca de l'autenticitat no estan renyits.
 • Urki bi (Txakoli de...

  6,70 €

  Aquest celler de recent construcció està dotat de les últimes i més avançades tecnologies. És una empresa de caràcter familiar en què abans de res prima la qualitat del producte.

 • Camina Sauvignon blanc

  2,90 €

  Un Sauvignon juvenil i vibrant amb aromes intensament tropicals de mango i albercoc. Aquesta nota tropical es transmet al paladar i es barreja amb cítrics frescos i poma cruixent.

 • Sàtirs negre

  6,80 €
  Heus aquí una terra on les persones i la natura treballen plegats. Heus aquí la terra on els grecs sembraren les llavors d'una llarga història. Heus aquí els sòls que veieren néixer el cultiu de la vinya i l'olivera. És aquí on la tradició i la recerca de l'autenticitat no estan renyits.
 • Sinols blanc

  4,90 €
  Fa més de 40 anys que a Empordàlia elaboren vins i olis de qualitat, procedents de collites pròpies a la zona del Alt i Baix Empordà. Al llarg d'aquests anys s'ha procurat que els mètodes evolucionessin, mitjançant tecnologies d'última generació, per donar la qualitat actual als productes.
 • Vi Tèrbol

  1,80 €
  Situada al llarg de la costa Atlàntica, Galícia té un clima variat sent a les Rias Baixas i Nord molt humit amb una pluviositat mitjana de més de 1.300 mm a l'any, mentre que el Ribeiro i les zones vitivinícoles de la província d'Ourense són menys humides i mes assolellades i seques. La cadena muntanyenca Serra dels Ancares forma el límit amb Castella i Lleó a l'est i el riu Miño forma part de la frontera amb Portugal al sud. La proximitat de la regió amb Portugal i el seu aïllament amb la resta d'Espanya va marcar la influència en l'estil de vins de Galícia, sent molts d'ells més propers als vins portuguesos que a la resta de vins espanyols.