Categories del bloc

Categories del bloc

Marques

Vins amb DO de Montsant

D.O. Montsant

La Denominació d'Origen Montsant és una denominació d'origen vinícola que té la major part de la seva zona de producció a la comarca del Priorat, llevat d'algunes terres de la Ribera d'Ebre, a la riba del riu de Montsant.

Subcategories

Filtres actius

 • Càtar

  4,40 €
  Els vins de la DO Montsant són fruit d’una tradició centenària i de coneixements acadèmics actuals. Són productes artesans, en els que la mà de l’home intervé en tot el procés d’elaboració, un procés que és resultat d’un equilibri irrenunciable entre el camp i el celler. El pagès té cura de les vinyes per llegar als cellerers i enòlegs el millor raïm, aquell que els permet crear vins apreciats arreu del món.
 • Cap de Ruc

  10,20 €
  L’agricultura biodinàmica va més enllà de l’agricultura ecològica ja que, a més, també considera que la planta està lligada a l’expressió d’un sistema solar i planetari que té especial incidència en tota la vida que es desenvolupa sobre la Terra. Aquest tipus d’agricultura ressalta la importància de la relació que té la planta amb tot el sistema energètic que l’envolta, és a dir, la connexió entre la planta i la matriu de la vida.
 • Com Gat i Gos

  7,30 €
  El celler Baronia del Montsant, fundat el 1998, és fruit d'un projecte en comú de tres joves especialistes i amants del món del vi. La producció anual ronda les 120.000 ampolles i actualment compta amb 6 ha de vinya pròpia plantades de varietats autòctones i d'una altra procedències.
 • Diorama Syrah

  7,00 €
  El Syrah amb què s'elabora aquest negre procedeix de cultiu ecològic i ha trobat en el terreny de Montsant un lloc on poder desenvolupar-se i expressar tot el seu potencial. Aquest negre pertany a la gamma més juvenil de Pinord, i es mostra molt afruitat en nas, amb records de mores i violetes i un pas per boca sedós.
 • I tant

  6,50 €
  Amb aquest vi volem mostrar quin és el comportament de la garnatxa negra en els terrers argilosos de la D.O. Montsant. Procedent de vinyes situades a la zona sud del Montsant, concretament a la població del Masroig, fa que es garanteixin les hores de sol necessàries per aconseguir una correcta maduració.
 • Joana

  6,20 €
  Joana és joventut i alegria, un vi d’aromes, matisos i sensacions que s’expressen amb franquesa. Però Joana és també molt més, el primer dels vins d’un projecte engrescador al qual s’han sumat els nostres fills per donar continuïtat a una filosofia de vida.

  El nostre vi Joana és una explosió aromàtica de flors i de fruita fresca i madura. Directe, saborós, descarat però amable, Joana convida a seguir bevent, a gaudir intensament de la seva joventut. Gràcies al vi Joana, estem aprenent a mirar-nos el nostre terrer amb uns altres ulls.
 • Les Tallades

  4,00 €
  La Denominació d’Origen DO Montsant s’ubica al centre de Catalunya, envoltant com un anell la reconeguda i exclusiva DOQ Priorat. La DO Montsant és anomenada “El diamant en brut”, perquè és una nova DO amb pocs anys d’existència però que ja gaudeix d’un impressionant prestigi arreu del món. De fet, el seu prestigi està creixent tant ràpid que en molt poc temps la DO Montsant serà una de les zones vinícoles de referència al món.
 • Siana

  9,90 €
  Les varietats de raïm Garnatxa i Samsó plantades al municipi dels Guiamets (DO Montsant), són la base per l’elaboració del vi negre SIANA 2015. Després d’una selecció de parcel·les i una criança de 9 mesos en bóta de roure americà i francès, tenim un vi amb un bon equilibri.