Categories del bloc

Categories del bloc

Marques

Vins amb DO de l'Empordà

D.O. Empordà

La Denominació d'Origen Empordà és una denominació d'origen vinícola que abasta majoritàriament terrenys de les comarques de l'Alt i el Baix Empordà.

Subcategories

Filtres actius

 • Heus negre

  7,70 €
  Heus aquí una terra on les persones i la natura treballen plegats. Heus aquí la terra on els grecs sembraren les llavors d'una llarga història. Heus aquí els sòls que veieren néixer el cultiu de la vinya i l'olivera. És aquí on la tradició i la recerca de l'autenticitat no estan renyits.
 • Sàtirs negre

  6,80 €
  Heus aquí una terra on les persones i la natura treballen plegats. Heus aquí la terra on els grecs sembraren les llavors d'una llarga història. Heus aquí els sòls que veieren néixer el cultiu de la vinya i l'olivera. És aquí on la tradició i la recerca de l'autenticitat no estan renyits.
 • Cap de Creus Corall

  8,50 €
  La nostra història va començar l'any 1927 quan Tomàs Sardà, un pagès que conreava les seves pròpies vinyes, va obtenir uns excedents de vi com a resultat d'una bona collita.

  Atès que era un home emprenedor, se li va ocórrer vendre aquest sobrant al restaurant d'un parent seu a la ciutat de Barcelona.

  El vi de Tomàs va obtenir de seguida un gran èxit entre la clientela de l'establiment i la gent va començar a comprar-li vi directament.

  Posteriorment, el seu fill Joan i els seus néts Joan i Antoni, tots dos enòlegs, van consolidar l'empresa.

  Les vinyes, situades majoritàriament al Penedès central, són de les varietats Macabeu, Parellada, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Ull de llebre, Merlot i Syrah.

 • A Cau d'Orella

  4,70 €
  El Celler Gaietà Bonvehí simbolitza la unió d’un poble català per un únic fi, donar valor a la cultura mitjançant l’elaboració de vins amb una personalitat inigualable, que fa al Celler sigui un referent de tradició i modernitat al món vinícola actual.
 • Amat Criança

  6,00 €
  Els origens de Bodegas Trobat es remunten al 1730, quan es va iniciar la producció vinícola de la zona de l'Alt Empordà, concretament a Garriguella.

  El celler està a peu de carretera, en una finca de 5.000 m² que inclou un celler modern i funcional, una agrobotiga per a la venda dels vins i caves, i la masia Can Trobat, un espai amb un encant especial. És el reflex més fidel d'aquests quasi tres segles d'història.

  La filosofia del celler es basa en combinar l'artesania i les activitats tradicionals amb les tècniques d'elaboració més modernes, a fi de poder oferir uns vins i caves de màxima qualitat.
 • Sinols negre

  4,90 €
  Fa més de 40 anys que a Empordàlia elaboren vins i olis de qualitat, procedents de collites pròpies a la zona del Alt i Baix Empordà. Al llarg d'aquests anys s'ha procurat que els mètodes evolucionessin, mitjançant tecnologies d'última generació, per donar la qualitat actual als productes.
 • Verdera

  3,50 €
  Elaborat per la cooperativa Empordàlia, a la zona de l'Empordà (Girona) i dins de la DO Empordà. El Verdera Negre s'elabora amb raïms Garnatxa i Carinyena, obtingudes de les vinyes dels socis, supervisades per la cooperativa i distribuïdes per l'Alt i el Baix Empordà. El Raïm es recol·lecta en el seu moment òptim, decidit pel celler en cada vinya, i ràpidament es trasllada al celler, on es selecciona i es trasllada a dipòsits d'acer inoxidable, on macera i fermenta a temperatura controlada, per sota dels 28ºC i durant 15 dies. Posteriorment, encara en dipòsits d'acer inoxidable, realitza la fermentació malolàctica. Al final de la qual, el vi s'estabilitza, filtra i s'embotella.