Categories del bloc

Categories del bloc

Marques

Vins amb DO de Costers del Segre

D.O. Costers del Segre

La Denominació d'Origen Costers del Segre abasta terrenys de les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà, el Segrià, l'Urgell, les Garrigues, la Noguera i la Segarra, organitzada en set subzones.

Subcategories

Filtres actius

 • Clamor

  4,70 €
  Els Cellers Raimat van ser el segon gran projecte de la família Raventós, pionera en l'elaboració de cava a Espanya a través del seu celler Codorníu. El primer celler de Raimat va ser construïda el 1918 per l'arquitecte modernista Rubió i Bellver, absolutament innovador en l'època.
 • Gotim Bru

  8,50 €
  El celler del Castell del Remei fou concebut i bastit per la família Girona lany 1780 per a l'elaboració de vins de criança. La finca està situada a la comarca de La Noguera, a 250 m sobre el nivell del mar. El terra és calcari. No obstant, cal destacar la presència de sòls molt diversos dins la finca, fet que contribueix a l'enorme riquesa de matisos pròpia dels vins de Castell del Remei.
 • Jan Petit

  6,30 €
  Jan petit és un vi negre obtingut de vinyes velles en la zona muntanyosa del sud de Les Garrigues i dins de la D.O. de Costers del Segre. Obtingut mitjançant verema manual de les varietats Garnatxa i Syrah.
 • Vol d'Ànima

  8,60 €
  Vol d’Ànima, abans conegut com a Ànima de Raimat, és la culminació dels nostres primers cent anys d’història. Les rajoles que en vesteixen l’etiqueta són les mateixes que llueixen a les parets del castell de Raimat des del 1935, després de la reforma duta a terme per l’arquitecte Rafael Masó. Elaborat en rosat, negre i blanc, aquest vi representa un estil nou a la casa per adaptar-se a les noves tendències.